top of page
IMG_9794.jpg

VISIE
 

Onze zorg is dat de wereld vastloopt in bestaande systemen en dat er fundamentele veranderingen nodig zijn. Dit kan enkel door collectieve acties. Daarom is Røring in eerste instantie een collectief.  

Wij geloven dat dwarsdoeners essentieel zijn voor een nieuwe koers, maar ze hebben het (vaak) zwaar om zich staande te houden. Zij dreigen af te haken terwijl zij in elke sector onmisbaar zijn, van de zorg tot de financiële wereld.

Wij creëren daarom een een collectief van andersdenkenden met een ervaringsgericht jaarprogramma, zodat zij behouden kunnen blijven voor deze organisaties. 

Uitgangspunt van het programma is dat door een collectieve nieuwsgierigheid naar onszelf, de ander en de wereld om ons heen we tot nieuwe inzichten komen op de vraag die voor ons speelt. Het is een trektocht die we met elkaar ondernemen: niet consumeren maar transpireren, inspireren en creëren.​

DISCLAIMER
We realiseren ons: er is weinig zo dodelijk als een zoektocht naar inspiratie die nergens toe leidt. Vernieuwers hebben echter lucht (inspiratie) nodig om door te gaan en niet te verzuren. 'Geen vooruitgang zonder weerstand' en dat kan best zwaar zijn. Dus hoe vind je de energie om door te zetten?
We kunnen nieuwe inspiratie helaas niet afdwingen in een paar bijeenkomsten, dus we helpen je bij het vormgeven van je eigen zoektocht en verwachten een investering in elkaar. 
bottom of page